Stanislavka Martinović osvojila stan u Podgorici

U nagradnojigri pod sloganom“NLB Banka poklanjastna. Dobro došli u Vaš dom.”, koju je za noveklijenteorganizovalaNLB Banka, učestvovaloje 1385 građana. Javnoizvlačenje je, u prisustvupetočlanekomisije, održanojučenatelevizijiVijesti, a srećnudobitnicu je izvukao Nikola Ivanović, proslavljenikošarkaš KK BudućnostVoliičlankošarkaškereprezentacijeCrne Gore.StanislavkaMartinović je osvojila stan vrijedan 55.000 EUR, koji se nalazi u Podgorici. Dobitnica jesvojračunotvorila 06. decembra 2019. u NLB filijali u Baru. NLB Banka joj se zahvaljuje na učešću i čestita na osvojenoj nagradi.

Nagradnaigra je trajala od 20.09.2019. do 31.03.2020. godine a pravo da učestvuju u nagradnojigriostvarilisusvigrađanikojisupostaliklijenti NLB Banke do 31.12.2019.iprimilinajmanje tri plate ili tri penzije do 31.03.2020. prekonovootvorenog NLB računa. Uslovje bio da u prethodnih 12 mjesecido dana otvranjaračuna za učestvovanje u nagradnojigri,nisuimaliračunkod NLB Banke.

Imamo obavezu i odgovornost prema našim klijentima kada znamo kakvo povjerenje nam ukazuju. U prošloj godini, gotovo 25% građana Crne Gore izabralo je našu banku da im pruži podršku da riješe jedno od najvažnijih životnih pitanja – kupovinu svoga stana ili kuće. Imajući to u vidu, drago mi je da smo organizovali nagradnu igru sa ovako vrijednim poklonom, koji je dobila naša uvažena klijentkinja,gospođa Stanislavka Martinović, penzionerka iz Bara. Ovo nas posebno raduje jer su penzioneri naša najosjetljivija grupa klijenata,kojima smo posebno posvećeni.“izjavio je Martin Leberle, glavni izvršni direktor.

Izvlačenje dobitnika u velikoj nagradnoj igri „NLB Banka poklanja stan. Dobrodošli u Vaš dom.“ održano je uz poštovanje svih propisanih mjera od strane Instituta za javno zdravlje Crne Gore i Vlade Crne Gore zbog epidemije novog koronavirusa. Petočlana komisija pratila je regularnost izvlačenja i odradila finalnu provjeru da je dobitnica ispunila sve uslove propisane pravilima nagradne igre. Ključevi od stana dobitnici će biti javno uručeni.

NLB Banka je ponosna na lojalnost i povjerenje svojih klijenata koje se oslanja na njenu dugogodišnju tradiciju poslovanja u Crnoj Gori i rezultate koje ostvaruje.Kao i u dosadašnjem poslovanju, ali i u vanrednim uslovima prouzrokovanih pojavom i širenjem novog koronavirusa, koji su nas sve stavili pred ozbiljan izazov sa kojim se zajedno suočavamo, NLB Banka će nastaviti da bude podrška i siguran partner svojim klijentima u svemu što dolazi.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...