NaslovnicaRaportStartuje projekat Nikšićko Rocks PJESMA ZA DRUŠTVO!

Iz iste kategorije

Startuje projekat Nikšićko Rocks PJESMA ZA DRUŠTVO!

Svi smo upoznati sa nezahvanom opštom situacijom izazvanom korona virusom, zbog kojeg su, između ostalih, domaći izvođači uskraćeni za mogućnost da sopstvenim radom prihoduju i izdržavaju porodice. Naime, neki od njih čak 10 mjeseci nisu imali nastupe i ne samo da su sa te finansijske strane oštećeni  i ne mogu da se bave onim od čega žive, već ne mogu da se bave ni onim za šta žive, a to je izvođenje, nastup, dijeljenje talenta i pozitivne enegije sa publikom.

To nas je motivisalo da pokrenemo projekat „Nikšićko Rocks Pjesma za društvo!“, u kojem će učestvovati većina (20) elektronskih medija iz Crne Gore i svojom dobrom voljom i otvaranjem vrata svog medija učiniti da se promoviše crnogorska muzička scena i podrže na praktičan oni koji su uvijek tu za medije, za uljepšavanje sadržaja i kvalitetno popunjavanje programske šeme.

Projekat je osmišljen tako da svake nedjelje dva crnogorka izvođača/benda odradi nastup u trajanju od sat vremena, u centralnom prizemnom dijelu šoping mola Delta City, tokom neradnog dana nedjelje: naš tim snimi koncert zasebno i u audio i u video formi, za potrebe radio stanica, TV stanica, portala, i nakon montaže i postprodukcije dostavi materijal zvaničnim učesnicima projekta, koji će te koncerte plasirati u roku od nedjelju dana, u terminu koji odgovara njihovoj programskoj šemi, planovima. Tako će jedan izvođač ili bend u jednoj sedmici dobiti najveću moguću podršku domaćih medija I promociju svog rada.

Izvođači su:  Isak Šabanović, Marijana Zlopaša, Crveno i crno, Neon, Marija Božović, Ivana Martinović Popović, Nina Žižić, Andrea Demirović, Božo Bulatović, Bane Nedović, Andrijana Božović i Danijel Alibabić. Repertoari biti isključivo pop, rock i jazz karaktera, i sadržaće najvećim dijelom pjesme izvođača, te će se tako na najbolji mogući način i realizovati ideja “slušajmo domaće”.

 

Nedavno objavljeno