Stiže film “Tom i Džeri”: Hoće li popularni mačak i miš rivalstvo pretvoriti u prijateljstvo?

Svima omiljeni mačak i miš izvode svoje nove vragolije u predstojećem filmu "Tom i Jerry", čija premijera je zakazana za 2021. godinu.

Klopke iz kojih se mudri miš uvijek izvuče i nastavi dalje svojim putem, punog stomaka, još uvijek su tu. Vjerovatno možeš pogoditi šta se dalje dešava. Priča koja gotovo uvijek isto završava, mačak koji vrišti od bola, dok se još jedna zavjera okreće protiv njega.

Iako su naslovni likovi animirani u sličnim stilovima, novi film se razlikuje od tradicije sa živim glumcima i scenografijom iz stvarnog svijeta. Klo Grejs Morec glumi organizatora vjenčanja u jednom hotelu, ali očekuje da se ukloni dosadni miš Džeri iz svog prebivališta unutar zidova hotela.

Scenarij je napisao Kevin Kostelo, a film je zasnovan na klasičnim likovima Džozefa Barbere i Vilijema Hane. “Tom i Džeri” oživljava staro rivalstvo jer je Tom angažovan da pomogne ukloniti Džerija iz prostorija prije ceremonije vjenčanja.

Dvojica neprijatelja uskoro moraju naučiti sarađivati ​​s Morecovim likom, jer shvataju da neko od hotelskog osoblja aktivno radi protiv sve troje. A s rivalstvom od 80 godina, to je novi korak ka tome da postanu prijatelji.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...