SUNSET FASHION – ADA BOJANA

Modno-ekološki događaj Sunset Fashion Show 2022 biće održan u subotu, 20. avgusta na Novoj Adi Bojani u Ulcinju.

spot_img

Želja organizatora Ideja Creative Agency jeste da povežu ljepotu mode sa ljepotom prirode. Zvanice će biti iz sektora medija (novinarstvo, muzika, gluma), mode, influence svijeta i preduzetništva, koje će imati priliku da uživaju u modi, domaćim i internacionalnim kreatorima i da šire društvenu odgovornost.

Tako će kolekcije za ljeto i jesen predstaviti MABI Swimwear, Disciplina, Wish Jewelry, l’Amour, Amorena, Azurelle, Joan, Mia Kostov, Kiwi Belgrade, Pivoine Aristocrate, Mizzu Couture, Bo Fashion House, Dia Swimwear, Monize, LT Imperiet i Ringz Thingz.
Revije počinju u 19:30 sati. Specijalna gošća je Katarina Bogićević, a na Nomade Beach uslijediće Sea Dance After Party.

“Sunset Fashion ima za cilj podizanje svijesti o problemima erozije i nestajanja Ade Bojane. Od 2020. godine Ada je izgubila deset odsto površine, nestalo je više od 35m2 površine plaže. Procenat od prodaje artikala koje će modni brendovi izložiti na Sunset Fashion događaju, kao i od strane domaćina događaja Nova Ada biće donirano HTP Ulcinjska rivijera za sanaciju Ade Bojane”, navodi se u saopštenju organizatora.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

2,702 Sljedbenici
Pratite

NEDAVNO OBJAVLJENO