Svadbasvadba

Predstavljamo jedinstvenu platformu u Crnoj Gori koja će vam olakšati da organizujete vjenčanje

Organizovati svoje vjenčanje izazov je svih budućih mladenaca. Odabir lokacije za svadbenu svečanost, vjenčanice, fotografa ili snimatelja, spisak zvanica, probni make up i frizura samo su neki od zadataka koji moraju biti besprijekorno odrađeni u okviru predviđenog budžeta. Opcija je mnogo, traženje oduzima vrijeme, a sve to utiče na stres mladenaca uoči pa i na sam dan vjenčanja.
Svadbasvadba.me je jedinstvena platforma u Crnoj Gori, djeluje kao online posrednik između korisnika i dobavljača. Mladencima omogućava dostupnost svih relevantnih podataka vezanih za organizaciju vjenčanja, a dobavljačima otvaranje profila za prezentovanje usluga ili proizvoda. Platforma je namijenjena svim budućim mladencima, ali i onima koji žele da podijele svoja iskustva i daju savjete vezane za vjenčanje. Registracijom, mladencima je omogućeno besplatno korištenje alata koji će im olakšati planiranje vjenčanja. Lični planer sadrži kontrolu budžeta, listu obaveza prije i na sam dan vjenčanja, spisak gostiju, poklona, alat pomoću koga sami mogu da dizajniraju pozivnice, a zatim da ih pošalju putem interneta ili direktno štampariji. Mladenci imaju i mogućnost kreiranja svoje jedinstvene stranice sa informacijama vezanim za njihovo vjenčanje i fotografijama, koja može biti javna ili privatna.
Osim personalizovanog planera, parovi imaju uvid u sve dobavljače koji su razvrstani po kategorijama. Dobavljači takođe samostalno uređuju svoje profile, objavljuju fotografije, video-zapise, novosti i sve ostale pogodnosti koje nude mladencima.
Online prodavnica, iako je nedavno počela sa radom, već sada sadrži preko 500 proizvoda oglašivača i iz Crne Gore i iz regiona koji su dostupni za poručivanje.
Portal sadrži i blog na kojem se objavljuju savjeti i ideje koje im mogu biti korisne za organizovanje vjenčanja. Takođe, dva puta nedjeljno, neko od naših poznatih fotografa, snimatelja, dekoratera, šminkera, muzičara sa čitaocima dijeli svoja iskustva i savjete.
Putem foruma omogućili smo razmjenu međusobnih iskustava.
U saradnji sa astrologom Nenadom Gogićem omogućili smo i zanimljive astrološke tekstove na temu ljubavi, braka i vjenčanja. U planu je i pokretanje besplatnog servisa putem kojeg će se astrologu postavljati pitanja. Na kraju mjeseca će nasumičnim odabirom biti odgovoreno na nekoliko.
Poseban dio su i administrativne informacije vezane za sklapanje braka, običaje i protokole vezane za vjenčanje.
Posebnost projekta Iako je portal svadbasvadba.me namijenjen prvenstveno budućim mladencima, koristan je i za sve oni koji su u potrazi za kvalitetnim informacijama i dobavljačima, a online sistem im omogućava dostupnost pretraživanja na računaru, tabletu ili telefonu s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme. Svi registrovani mladenci na portalu svadbasvadba.me imaju mogućnost da dobiju zanimljive i vrijedne poklone koje daruju dobavljači.
Svako može biti dobavljač Svi koji nude usluge za vjenčanja mogu biti dio ove jedinstvene priče. Dovoljno je da se obrate našem timu putem maila (svadbasvadba.me@gmail.com), direktno putem sajta ili Facebook i Instagram profila. Nakon kreiranja profila biće im poslata šifra i detaljno korisničko upustvo, nakon čega nastavljaju da uređuju svoju prodavnicu prema sopstvenim željama.

Gracija br. 150, 1.2.2019.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...