NaslovnicaSvijet slavnihSvedeno i elegantno: Nezvanično pojavljivanje Melanije Tramp

Iz iste kategorije

Svedeno i elegantno: Nezvanično pojavljivanje Melanije Tramp

U potunosti se povukla od svjetla reflektora, pišu strani mediji.

Prošlo je više od tri mjeseca od kada je porodica Tramp napustila Bijelu kući, preselili su se na Floridu, a javnost zaključuje da vode miran život. Ipak, medije i dalje interesuje nekadašnja prva dama Melanija Tramp, koja od prestanka njene zvanične dužnosti se skoro ne pojavljuje u medijima.

Magazin “People” istakao je da ona nastavlja da uživa u banjskim tretmanima privatnog kluba, a vrijeme provodi i sa 15-godišnjim sinom Baronom. Krajem aprila prisustvovala je večeri sa suprugom Donaldom, njegovom ćerkom Ivankom i zetom Džaredom i prijateljima. Zvanične fotografije ne postoje, ali putem amaterskih je zaključeno da uživa i da “ne želi više da bude na radaru medija” što su prokomentarisali njeni prijatelji.

I dalje u velikom stilu, crnom elegantnom haljinom je obilježila pojavljivanje, a osmjeh je govorio da se dobro provodi.

Potparol gospođe Tramp je istakao da uživa u odmaralištu Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi: “Fokusirana je na to da bude majka i porodica joj je na prvom mjestu. Radi na raznim projektima za koje je potrebno vremena da se finalizuju”.

Nedavno objavljeno