Takmičenje frizera u Srbiji

Reprezentacija Crne Gore učestvovala je proteklog vikenda na Serbian Hair Open-u u Novom Sadu. Da na mladima svijet ostaje dokazali su naši reprezentativci koji su postigli značajne rezultate na takmičenju.

Frizerska škola iz Kotora je dala sve od sebe i imala zapažen nastup. Iz Podgorice su nas predstavljali: Dajana Bulatović, koja je osvojila 8. mjesto; Melsim Smajić je osvojio prvo mjesto u školskoj juniorskoj kategoriji Low Fade; Vido Matović je takođe osvojio 1. mjesto u seniorskoj Low Skine Fade Cut kategoriji.
Članovi žirija su bili Hasim Ahmemulić, Ivana Tatar, Zorana Vukčević i Dragan Marović; supervizor takmičenja bio je Zoran Vukčević, a podršku našem timu je pružio višegodišnji trener Dragan Andrejić iz Beograda. Bila nam je čast odazvati se pozivu Saveza frizera Srbije na čelu sa Branislavom Babićem i Banetom Komazecom. Takmičenje je bilo organizovano na svjetskom nivou, održani su brojni seminari na 15-16 stejdževa koje je predvodio Patrik Kameron, jedan od najpoznatijih frizera na svijetu.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...