spot_img

Telekomu nagrada za društveno odgovorno poslovanje

spot_img

Na svečanosti koju je organizovala Unija poslodavaca Crne Gore u okviru konferencije Jaka privreda – uspješna Crna Gora, Crnogorskom Telekomu uručena je Velika nagrada za društveno odgovorno poslovanje. Telekom je nagrađen kao kompanija koja je najbolje inkorporirala principe društveno odgovornog poslovanja u sve tri kategorije u kojima se dodjeljuje nagrada: Briga za zaposlene, Briga za životnu sredinu i Briga za zajednicu.
“Čast nam je i zadovoljstvo što smo ovogodišnji laureati glavne nagrade za društveno odgovorno poslovanje Unije poslodavaca, koju smatramo velikim priznanjem za naš rad i posvećenost društvenoj odgovornosti na svim poljima.
Posebno smo ponosni na naše zaposlene koji su učešćem i pokretanjem brojnih humanitarnih i volonterskih akcija pokazali da duh društveno odgovorne kompanije grade odgovorni pojedinci”, izjavila je Jelena Radonjić-Đurković, ekspert za korporativnu komunikaciju i društveno odgovorno poslovanje primajući nagradu u ime Telekoma. Kompanija je omogućila besplatan broadband internet za oko 250 osnovnih i srednjih škola, kao i predškolskih ustanova u Crnoj Gori, dajući značajan doprinos kvalitetu i modernizaciji obrazovnog procesa. U okviru donatorskog programa Za svako dobro podržana su 23 projekta od posebne važnosti za zajednicu, u ukupnoj vrijednosti od oko 120.000 eura.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO