TELEMACH: Novi zabavni sadržaji

spot_img

United Media pokrenula je Vavoom, prvi pravi kanal namijenjen tinejdžerima, koji je u Crnoj Gori dostupan na Telemachu, Total TV-u, D3i i preko EON platforme. Vavoom kanal pripremio je program za svačiji ukus. Tinejdž publika moći će da uživa u reality show programu America’s got talent koji je postigao planetarnu popularnost, a uskoro stiže i talent show program X factor sa zanimljivim takmičarima i žirijem koji traži baš one koji imaju “x factor.” Za sve avanturiste tu je reality program Fort boyard sa uzbudljivim zadacima i spremnim ekipama koje će nailaziti na brojne prepreke u namjeri da dostignu krajnji cilj. Ljubitelji sitkoma moći će da prate uzbudljivo odrastanje mlade Sadie u popularnoj seriji Sadie J, kao i karijeru ambiciozne pjevačice Tori u sitkomu Victorious, dok će avanturisti moći da uživaju i u emisiji Officialy amazing koja prati najzanimljivije Ginisove rekorde zabilježene kamerom. Na novom kanalu moći će da prate i Wolfblood, young adult seriju koja, uz elemente fantazije, prikazuje sve izazove tinejdžerskog doba.
Kanal Vavoom je u HD rezoluciji na Telemachu dostupan na pozicijama 9 i 164, a na Total TV-u na 95-ici. Pored novog tinejdž kanala, United Media u svojoj ponudi ima i N1, TOP, SK kanale, Grand, Cinemania, Fight Channel, iDJ, Lov i ribolov i Pikaboo.
TOP kanal, koji emituje originalne i zabavne sadržaje domaće produkcije, u svojoj ponudi ima raznovrstan strani serijski program, koji je sada još bogatiji za tri nove serije. Domaćoj publici će po prvi put biti prikazana komična drama Shameless koju je Bussines Insider proglasio za najbolju seriju koja se trenutno emituje na američkim mrežama. Ljubitelji britanskog humora mogu da uživaju u epizodama serije Doc Martin, koja je ostvarila sjajne rejtinge na britanskoj ITV stanici.
Na TOP kanalu se emituje i Sons of Anarchy adrenalinska drama sa elementima crne komedije. Od početka emitovanja, TOP kanal publici nudi atraktivne sadržaje među kojima su i premijerno emitovanje druge sezone serije Ubice mog oca, kviz Totalni obrt i jedinstvena kulinarska emisija Mr. Kitchen.
Publika može da prati na TOP kanal u HD rezoluciji preko Telemach-a na pozicijama 8 i 72, a na Total TV-u na 6-ici. Kanale TOP i Vavoom je moguće pratiti i na EON platformi, za koju se gledaoci mogu prijaviti na: https://eon.telemach.me/pocetna.

Možda vas zanima

NEDAVNO OBJAVLJENO