Nedavno objavljeno

TELEMACH PREDSTAVLJA INOVACIJU U BEZBJEDNOSTI INTERNETA: Stigao je EON Connect

Kompanija Telemach Crna Gora je u martu predstavila EON Connect, novu inovativnu uslugu koja omogućava potpunu kontrolu i upravljanje kućnim internetom. Ovu aplikaciju koja postaje saveznik djeci, ali i roditeljima u bezbjednom korišćenju interneta razvili su stručnjaci United Clouda, razvojnog i inovativnog centra United Grupe, u okviru koje posluje i Telemach.
Telemach korisnici brzo i lako, putem mobilnog telefona ili tableta mogu da upravljaju svojom WiFi i LAN mrežom, kao i povezanim uređajima bilo kada i bilo gdje.
EON Connect uz bezbjednosnu i roditeljsku kontrolu omogućava zaštititu najmlađih na kućnom internetu. Roditelji mogu djeci da ograniče pristup društvenim mrežama ili određenim kategorijama sadržaja koje smatraju neprikladnim, podese vrijeme za spavanje ili pauziraju internet u određenom dijelu dana na nekom od uređaja ili profila.
Samo jednim klikom korisnici mogu da optimizuju svoj WiFi i tako obezbijede najbolje performanse interneta u svom domu. Uz EON Connect u svakom trenutku mogu da vide ko je trenutno povezan na kućni internet i kreiraju WiFi mrežu za goste.
Aplikacija omogućava kreiranje ličnih profila, upravljanje i određivanje pravila povezanim uređajima. EON Connect spriječava krađu povjerljivih podataka i pruža zaštititu uređaja od sumnjivih programa i štetnih sadržaja.
EON Connect je dostupan svim Telemach korisnicima koji imaju UBEE EVW32C modem, a registruju se podacima sa Moj Telemach naloga. Postojeći korisnici koji nemaju ovaj modem, a žele da koriste EON Connect uslugu, dobijaju ga bez nadoknade ukoliko pređu na EON Full ili EON Premium pakete koji sadrže internet, televiziju i telefoniju. Takođe, novi korisnici koji se oprijedele za EON Full i EON Premium pakete uz akciju 14,90€ prvih pola godine, dobijaju i modem UBEE EVW32C. EON Connect aplikaciju moguće je preuzeti na iOS, Android i Huawei uređaju.
Kao jedan od vodećih i omiljeni internet provajder među mladima u Crnoj Gori, Telemach je do sada uvijek prvi uvodio inovacije u internetu, kao i televiziji kod nas, ulažući u vrhunske tehnologije kako bi korisnicima obezbijedili najbolje usluge.
“EON Connect dodatno je unaprijedio našu uslugu i pokazao da svakom korisniku pristupamo sa jednakom pažnjom – bilo da su posrijedi starije ili mlađe generacije. Uz EON Connect uspjeli smo da i jedni i drugi mogu biti spokojni, jer u svakom trenutku kao roditelj možete da kontrolišete sadržaj koji vaša djeca gledaju na internetu. Iz ličnog iskustva potvrđujem da je ovo sjajan mehanizam u svakom trenutku, a posebno dok ste na poslu”, kazala je direktorica Sektora za razvoj proizvoda i komunikacije u Telemachu, Slobodanka Nikolić.
EON Connect kreirao je United Cloud koji je takođe razvio nagrađivanu EON TV platformu. United Cloud je vodeći centar za istraživanje i razvoj u regionu i čini ga više od 200 vrhunskih stručnjaka, inženjera, programera i inovatora, kao i UX dizajnera koji rade u pet centara u tri države.

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti