google-site-verification: googlefc794645174d708f.html

Nedavno objavljeno

THE NIGHT IS YOURS EVENT U PODGORICI

Predsjednički apartman je bio uređen kao zamišljeni stan jedne Estee Lauder djevojke, a sve su zvanice imale priliku vidjeti i isprobati Estee Lauder proizvode za njegu kože. Obožavateljke makeupa mogle su isprobati najnovije beauty trendove uz stručne savjete Estee Lauder savjetnica za ljepotu. Za sve žene koje više vole njegovati kožu u udobnosti vlastitog doma osmisljena je spavaća soba sa velikim kupatilom u kojem su gošće najviše provodile vrijeme. Veliko ogledalo poslužilo je kao izvrsna scenografija za fotografiranje s proizvodima ovog američkog branda.

Advanced Night Repair serum lansiran je 1982. godine i od tada je jedan od najprodavanijih seruma u svijetu. Danas je sastavni dio kozmetičke torbice svake žene koja brine o svojoj koži jer nudi dubinsku hidrataciju i obnovu kože. Pomaže pri ujednačavanju tena i vraća blistavost, te ga mogu koristiti svi bez obzira na dob, tip kože ili potrebu kože. Na tržištu danas postoji više od 10 proizvoda iz ove kolekcije što pokazuje koliko ga žene obožavaju.
Na eventu je bio predstavljen i novi proizvod iz ove kolekcije, Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate koji vidljivo smanjuje sve iritacije i stres na koži. Ovaj tretman sa patentiranom formulom pomaže koži u borbi protiv vidljivog crvenila i iritacija u samo sat vremena, dok istovremeno jača prirodnu otpornost kože i pomaže joj u borbi protiv štetnih vanjskih uticaja, kao što su svakodnevnica i ubrzani način života ostavljaju tragove na našoj koži, ali ko ima vremena misliti na svoju kožu kad ionako imamo premalo sati u danu? (Foto Vedran Ilić)

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti