THE ROOM

Studio THE ROOM zastupnik je brazilskog brenda Truss za Crnu Goru. Radi se o kvalitetnim proizvodima koji će vašoj kosi vratiti elastičnost i sjaj i ujedno je hidratizirati

spot_img

Foto Radoje Burzan

Infusion Shampoo&Conditioner, kombinacija koja će hidrirati i obnoviti vašu kosu, vraćajući joj snagu, stvarajući zaštitni sloj i intezivni sjaj.
Intensive Nutrition je maska za intenzivnu hidrataciju kose koja hrani i štiti boju farbane kose i stvara dugotrajan zaštitni sloj.
Clarifying Shampoo pruža dubinsko pranje kose dok otvara kutikulu dlake jer u sebi sadrži keratin koji će pružiti izvanredan sjaj i zaštititi boju kose.
Curly Shampoo namijenjen je za atraktivne kovrdžave djevojke, koje uz pomoć ove nejverovatne formule mogu dobiti bolju definiciju kovrdža, i uz to uživati u njenoj mekoći i svilenkastosti.
Trio koji će se pobrinuti da vaša kosa zablista! Body&Volume je termoaktivni tretman za povećanje volumena, Night Spa je noćni serum za duboku hidrataciju dizajniran da zaštiti i vrati mekoću i sjaj suvoj ili oštećenoj kosi, dok je Hair Protector je lagani gel/ krema koji obnavlja prirodnu strukturu kose, raščešljava i nudi toplinsku zaštitu od fena i pegle.
Savršena njega plave kose uz Blond Line namijenena za plavu, blajhanu ili sijedu kosu, stvorena da povrati prirodnu elastičnost, kontroliše kovrdžanje i zaštiti kosu od elemenata koji izazivaju oksidaciju kose.
Lipidic Conditioner je namijenjen za suvu kosu, bez sjaja ili elastičnosti, a njegova formula će nadoknaditi lipide izgubljene tokom hemijskih procesa.
Lijepa i svilenkasta kosa zahtijeva duboku hidrataciju, zato Ultra Hydratation Shampoo&Conditioner svojim prirodnim veganskim sastojcima omogućiće nježno čišćenje, regeneraciju i hidrataciju kose koja su pretrpjela hemijske procese ili spoljne faktore koje su uticale na njeno oštećenje.
Perfect Line Shampoo&Conditioner iz savršene Truss kolekcije preporučuje se za sve tipove kose jer biosintetizovana tehnologija dobijena iz prirodnih izvora sa inteligentnim aktivnim sastojcima nježno čisti, vraća elastičnost i snagu kosi.
HIDRA COLOR je tretman koji stabilizuje PH kose nakon farbanja ili izbjeljivanja, istovremeno pružajući dugotrajnu boju i hidrataciju.

Možda vas zanima

NEDAVNO OBJAVLJENO