Tivat u znaku svjetske mode – Fashion&Friends održao reviju pod otvorenim nebom

Omiljeni multibrend koncept u regionu Fashion&Friends, u saradnji sa agencijom Fabrika i Porto Montenegrom, priredio je u ponedjeljak glamuroznu modnu reviju u najljepšem ambijentu ove luksuzne marine.

spot_img

Na reviji su prikazane kolekcije vodećih svjetskih modnih brendova, uključujući Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levi’s, HUGO, Boss, Guess, Patrizia Pepe, Versace Jeans Couture, Love Moschino i preko trideset drugih.

Modna pista sačinjena od LED ekrana stvarala je magičan utisak kao da se modeli šetaju po vodi, dok su zvuci perkusija i saksofona upotpunili cjelokupno iskustvo. Na pisti su dominirali jarki tonovi i upečatljivi printovi, savršeno stopljeni s energičnim duhom Tivta. Događaju su prisustvovale brojne ličnosti iz svijeta biznisa, mode i umjetnosti, a među zvanicama su bili generalni direktor Fashion Company Stefan Babović, generalni direktor Adriatic Marinas David Margason, vlasnik Hipotekarne banke AD Podgorica Miljan Todorović, fudbaleri Stevan Jovetić i Stefan Savić, glumica Sanja Jovović Popović, fotograf Dušan Petrović i mnogi drugi.

U prvim redovima bile su i mnoge popularne djevojke Instagrama, uključujući Bojanu Jovetić, Sandru Mitrović, Emu Luketin, Anđelu Džaković i Kanu Tomašević.

Nakon događaja, gosti su uživali u koktelu u poznatom Buddha Bar Beach-u.

Osnovan 2007. godine, Fashion&Friends se tokom godina razvio u vodeći regionalni multibrend koncept sa više od 30 maloprodajnih objekata u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji i Albaniji.

Od samog nastanka, Fashion&Friends nudi mnogo više od kupovine. Nezaobilazna modna adresa za ljude sa stilom pruža potpuni užitak u šopingu, jednak onom koji bi potrošači iskusili u prodavnicama neke od svetskih metropola.

Možda vas zanima

NEDAVNO OBJAVLJENO