Trening Slobode Mićalović pravi hit u svijetu

Sloboda Mićalović dobro zna da se od glumice njenog renomea uvijek očekuje da bude fit, pa zato kod nje nema kampanjskog vježbanja pred ljeto. Jedna od najljepših glumica u regiji  cijele godine odlazi na treninge, a da bi do maksimalnih rezultata došla uz što manje potrošenog vremena, odabrala je sve popularniju EMS tehnologiju. Poenta priče je da električni impulsi pojačavaju efikasnost treninga. Upućeni u fitnes tvrde da dvadeset minuta vježbanja uz EMS odgovara petosatnom klasičnom treningu, a prednost je što se istovremeno djeluje na sve delove tijela.

Međutim, to nije kraj Slobodinog fizičkog angažmana. Prošle nedjelje počela je da uči veslanje na dasci, a instruktorka joj je koleginica  Miena Vasić koja za ovaj sport kaže da djeluje lak, a da zapravo zahtijeva ono čemu svi težimo, ali teško postižemo – balansu.

Kada se spoje treninzi potpomognuti elektromagnetnom stimulacijom i balans stečen na reci, Sloboda će i za fizički najzahtjevnije uloge moći da kaže – ne, dubler ne dolazi u obzir

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...