Nedavno objavljeno

U Crnoj Gori predstavljena Mi 10T serija

“Riječ je o uređajima koji donose vrhunsko korisničko iskustvo po pitanju kamere, ekrana, baterije, svega onoga što je u ovom trenutku svakom od nas najvažnije kada koristimo pametne telefone. Posebno želim da istaknem jednu sličnost između naše dvije kompanije, a to je da kontinuirano radimo na tome da korisnicima ponudimo servise, odnosno uređaje koji imaju najbolji odnos kvaliteta, cijene i onoga što je odgovor na njihove potrebe”, kazao je Predrag Perković, direktor Komercijalnog sektora Crnogorskog Telekoma, koji je otvorio promociju.
Mi 10T seriju predstavila je i Vanja Knežević, izvršna direktorka Venkon Technix, ovlašćenog Xiaomijevog distributera za crnogorsko tržište, koja je istakla da se višegodišnje uspješno partnerstvo Xiaomija i Crnogorskog Telekoma danas nastavlja predstavljanjem Mi 10 T serije. “Ponosni što smo korisnicima u Crnoj Gori, uprkos korona krizi, vrlo brzo nakon globalnog predstavljanja Mi 10T serije, učinili dostupnim pametne telefone Mi 10T Pro, Mi 10T i Mi 10T Lite. Xiaomi je danas jedini globalni lider pametnih telefona koji nudi savršen odnos cijena, performansi i kvaliteta uređaja i to nam svakodnevno potvrđuje veliko interesovanje korisnika i na crnogorskom tržištu. Sigurna sam u to da će korisnici u Crnoj Gori biti oduševljeni moćnom Mi 10T serijom”, naglasila je Knežević.
Za one koji među prvima kupe na rate Xiaomi Mi 10T Pro i Mi 10T pametne telefone u Telekomovim T-Centrima, Xiaomi i Telekom obezbijedili su vrijedne poklone. Novi vlasnici Xiaomi MI 10T Pro dobiće na poklon Xiaomi električni trotinet ili Xiaomi Watch Amazfit GTR pametni sat, po sopstvenom izboru, a prvi kupci Xiaomi MI 10T na poklon dobijaju pametni sat Xiaomi Watch Amazfit GTS. Ponuda traje do isteka zaliha poklona. (Foto www.prcentar.me)

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti