spot_img

Unapređenje internet prodaje

spot_img

Više od 200 predstavnika turističke privrede je u Budvi prisustvovalo radionici Unapređenje internet prodaje za potrebe turističke privrede u organizaciji Hipotekarne banke. Klijenti, ali i učesnici koji nijesu klijenti Hipotekarne banke iskoristili su ovu jedinstvenu priliku da prikupe znanja koja će im pomoći u razvoju poslovanja. Svoja iskustva sa učesnicima radionice podijelili su Dragan Varagić, strateg biznis transformacije i e-poslovnog razvoja, bloger, profesionalni predavač iz oblasti poslovne primjene Interneta, kao i Sejad Šehić, direktor Sektora kartičnog poslovanja i naprednih kanala prodaje Hipotekarne banke.
Ovom prilikom učesnicima je predstavljen i jedinstveni platni servis Hipotekarne banke – HB Booking, veoma koristan alat za poboljšanje poslovanja u turističkoj privredi. HB Booking platni servis omogućava registrovanim izdavaocima smještaja, rent-a-car i turističkim agencijama on-line naplatu svojih usluga, bez izrade sopstvenog web sajta, a njihovim klijentima bezbjedno i jednostavno plaćanje svojim platnim karticama, bez upotrebe POS terminala, u skladu sa najvišim bezbjednosnim standardima kartičnih kuća.
Ova radionica je bila namijenjena turističkim pravnim i fizičkim licima koji su izdavaoci smještaja, vlasnicima rent-a-car agencija kao i agencijama koje se bave organizacijom izleta.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO