Vaš vodič za kupovinu bez stresa

Ovo doba godine navodi nas na razmišljanje o ciljevima i djelima koje želimo da ispunimo. Radujemo se novim počecima, pravimo listu prioriteta i kućni budžet raspoređujemo prema važnosti obaveza i veličini želja.

Često u takvom razmišljanju zaključimo da su finansije važan faktor na putu ostvarenja naših zamisli, bile velike ili male. Kupovina nove garderobe ili organizovanje putovanja iz snova uvijek se čine kao dobre ideje za čiju realizaciju često nedostaje novac. Ujedno, traženje brzog i jednostavnog rješenja koje će naš budžet dovesti u red, nije akcija na koju rado trošimo vrijeme… Neke odluke je lako donijeti. U Addiko banci je upravo aktuelna kreditna ponuda koja zahtijeva minimum papirologije i potrošenog vremena. Uz ovu akciju, do novca dolazimo u kraćem roku dok se plaćanje raspoređuje na mjesece koji dolaze. Tako se za kredit od 5.000 eura plaća mjesečna rata od 99 eura, uz dodatnu pogodnost što za ovaj kredit nije potreban prenos zarade ni žirant. Toliko je jednostavno. Pored kredita, bez prenosa plate moguće je aplicirati za Addiko Mastercard 3u1 kreditnu karticu koja objedinjuje čak tri funkcije plaćanja u jednoj. Ova jedinstvena kartica pruža priliku izbora opcije plaćanja koja nam u datom trenutku najviše odgovara, što je višestruko korisno. Ako želimo da odemo na egzotično putovanje, a trenutno nismo u mogućnosti da regulišemo plaćanje, tu je na raspolaganju opcija odložene otplate cjelokupnog duga, bez kamate i do 40 dana. Ukoliko nam za novi par cipela ili torbu odgovara plaćanje na rate, onda možemo da iskoristimo opciju podjele troška na period do 12 rata. I ne samo to, podjela na rate se donosi na sve transakcije obavljene u zemlji i inostranstvu, bilo da su odrađene na bankomatu ili na POS terminalu u trgovinama. Kao treća opcija može se izabrati revolving, odnosno djelimična otplata duga, uz koji se mjesečno plaća samo minimalni iznos od 5% duga.
Na ovaj način stvari se čine lakšim, jer mjesečno izdvajamo prihvatljivu sumu za plaćanje rate, dok novac za ono što nam je važno dobijemo odmah. Finansijske izazove možemo praktično riješiti kada na tržištu postoji banka koja u pravo vrijeme nudi proizvode uz koje je naš kućni budžet stabilan, a ciljevi dostižni. Dovoljno je da odaberemo kredit ili opciju plaćanja karticom koji su po mjeri naših želja i da krenemo u realizaciju.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...