Vaša Bajka

U podgoričkom šoping molu Delta City od 26. do 28. januara biće održano deveto izdanje sajma vjenčanja Vaša Bajka. Agencija Memento marketing i komunikacije ponovo će u centralnom atrijumu Delte okupiti najbolje iz oblasti organizacije vjenčanja na teritoriji Crne Gore.
Budući mladenci će i ovog puta imati priliku da do detalja isplaniraju najsvečaniji dan u svom životu jer će ponudu i usluge predstaviti agencije za dekoraciju i organizaciju vjenčanja, saloni vjenčanica, modni kreatori, cvjećare, restorani, poslastičari, fotografi kao i kreativne radionice koje izrađuju asesoare za mladence.
“Sajam vjenčanja Vaša Bajka svake godine privuče veliku pažnju javnosti, a izlagači se uvijek potrude da u okviru svojih izložbenih prostora na najbolji način predstave svoju ponudu, ali i postave neke nove trendove kada je u pitanju organizacija vjenčanja. Nerijetko se upravo tokom sajma vjenčanja mladenci oduševe idejama koje im učesnici predstave i odluče da na svojim veseljima neke od njih i primjene. Znamo da mnogi mladenci sa nestrpljenjem čekaju sajam vjenčanja kako bi iskoristili priliku da dogovore usluge po povoljnijim uslovima i tako olakšali sebi planiranje proslave. Tokom Bajke, u saradnji s učesnicima, organizujemo i nagradnu igru, pa mladenci imaju priliku i da osvoje vrijedne nagrade. S obzirom na kvalitet i raznovrsnost ponude prijavljenih učesnika, očekujemo da će ovo biti najuspješnije izdanje Bajke do sada i uvjereni smo da ćemo ponovo pomjeriti granice i ispuniti očekivanja budućih mladenaca”, rekla je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.
Više informacija o sajmu vjenčanja Vaša Bajka može se pronaći na zvaničnoj Facebook stranici Vaša Bajka i Instagram profilu @vasabajka. (Foto Bane Kljajić i Boško Purić)

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...