Veliki je dan… PIKNIK

12.jul 2022.19:00Dječiji park Kruševac, Podgorica

spot_img

U utorak, 12.jula 2022.godine NVO Dječiji edukativni centar Pčelica organizuje druženje  u gradskom parku Kruševac kod Kliničkog centra Crne Gore na velikom pikniku od 19.00 časova.

Cilj ovakvog okupljanja je  promovisanje kulture odlaska u prirodu i podizanje svejesti o važnosti zaštite životne sredine i zdravog života. I ove godine bogat sadržaj očekuje sve generacije. Pripremili smo radionicu slikanja za djecu stariju od 5 godina, prostor za odmor i druženje, štand sa hranom i pićem, turnir u fudbalu, sportske igre, čitačački kutak, muziku, naučni kviz, asocijacije i još mnogo toga…

Svi ovi sadržaji garantuju dobru zabavu i na ovogodišnjem velikom pikniku su besplatni, zato dođite da u ovoj gradskoj oazi uživamo zajedno. Posjetioci treba da ponesu ćebe ili prostirke za sjedenje, svoje društvene igre ili sportske rekvizite i nešto od hrane ukoliko žele da pripreme sami i pokažu nam svoja kulinarska umeća, a vece ce im biti ispunjeno uspomenama koje ce sigurno dugo prepricavati. Piknik se već devet godina održava uz podršku brojnih partnera.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO