Vratite balans u vaš život

Samo jedna namirnica može da vam pomogne da riješite problem sa probavom, viškom kilograma i stresom. Otkrijte tajnu blagotvornog dejstva Balans+ probiotskog jogurta. Bez mnogo napora do ravnoteže u organizmu

U vremenu u kojem je tempo života prebrz, najviše strada ono najvažnije – zdravlje. Velika količina stresa, umora, često i loše ishrane dovode do poremećaja u organizmu. Rješenje je lakše nego što možete da zamislite. Da bi se u stomaku održala zastupljenost dobrih bakterija nije neophodno uzimati medikamente. Mnogi ljekari prednost daju svakodnevnoj konzumaciji probiotskog jogurta zarad regulisanja crijevne mikroflore, prevencije i liječenja nadutosti. Jogurt je namirnica čiju redovnu upotrebu preporučuju, a njegovim konzumiranjem lako ćete ostvariti ravnotežu u organizmu. Međutim, nisu svi jogurti isti i nisu svi podjednako bogati probioticima. Ispitivanja sprovedena u KBC Bežanijska kosa pokazala su da se nakon deset dana redovne konzumacije Balans+ probiotskog jogurta uspješno reguliše varenje. Rezultati tih studija pokazali su da je po organizam najblagotvornije ako dnevno unesete 500 grama Balans+ probiotskog jogurta. Naime, Balans+ sadrži proteine i vlakna, što dodatno stvara osjećaj sitosti, a nutritivne vrijednosti jogurta rastu usljed sadržaja veće količine zdravih bakterija. Balans+ ne samo što ubrzava metabolizam, već i oslobađa organizam od nakupljenih toksina. Pored svih benefita koje ima na organje za varenje, kao što su regulisanje crijevne mikroflore i nadutosti, i uspostavljanje ravnoteže u organizmu, možete uživati i u njegovom ukusu i najzad početi sa zdravim navikama. Balans+ nije savršen izbor samo za one koji imaju problem sa varenjem, nego za sve one koji žele da budu zdravi i vitki.

Važne činjenice o Balans+ probiotskom jogurtu

  • Konzumacija Balans + probiotskog jogurta, uspješno reguliše varanje
  • Balans+ probiotski jogurt povećava apsorpciju vitamina i minerala u vašem organizmu
  • Da bi se u stomaku održala zastupljenost dobrih bakterija nije neophodno uzimati medikamente. Mnogi lekari prednost daju svakodnevnoj konzumaciji probiotskog jogurta zarad regulisanja crevne mikroflore, prevenciji i liječenju nadutosti.
  • Nutritivne vrednosti jogurta savršen su izbor za one koji žele budu zdravi i vitki

Hit dijeta sa jogurtom

Ova dijeta drži se tri dana zaredom, zatim se pravi kratka pauza, pa se može ponoviti zavisno od viška kilograma. Ključ je, međutim, u tome da glavna prednost ovog režima nije topljenje masnih naslaga, jer ono dolazi kao posljedica mnogo važnije stvari, a to je postizanje ravnoteže i normalnog funckionisanja sistema za varenje. To je pokazala i klinička studija u kojoj su ljudi sa problemima u varenju u redovnu ishranu uveli Balans+ probiotski jogurt i samo ovom promjenom u ishrani pokazali znake poboljšanja varenja, probave, topljenja masnih naslaga i poboljšanje sveopšteg stanja organizma. Ovo su pravila: doručkuje se i večera kod kuće, a ručak i užinu možete ponijeti sa sobom na posao.

Prvi dan

Dan možete početi Balansom+ sa pahuljicama po izboru. Ručak obuhvata povrće sa pirinčem začinjeno maslinovim uljem, solju i biberom. Dezert uključuje jogurt u kombinaciji sa voćem po izboru, dok je za večeru rezervisana salata od jedne šargarepe, jabuke, malo šunke i, naravno, jogurt. Ukoliko želite, nabrojane sastojke možete prodistanti na malo maslinovog ulja i nakon toga u pripremljenu smjesu dodati niskomasni jogurt. Meni za ručak obuhvata povrće sa pirinčem začinjeno maslinovim uljem, solju i biberom.

Drugi dan

Jogurt dijeta za doručak predviđa salatu od krastavca i probiotskog jogurta. Ručak se sastoji od ćuretine (može i pileće bijelo meso) uz dodatak jedne paprike, paradajza i šampinjona koje je potrebno kratko propržiti na maslinovom ulju. Kada se smjesa ohladi u nju se dodaje jedna šolja jogurta i to je sve. Večera je jogurt sa šumskim voćem, najbolje pripremljen od svježih sastojaka. Takođe, dozvoljena je užina u vidu niskomasnog jogurta, sa jednom voćkom.

Treći dan

Doručak je voćni jogurt sa cimetom u kućnoj pripremi. Za ovaj recept potreban vam je, osim Balansa+, jedna manja jabuka, malo meda i cimeta. Jabuku narendajte i zajedno sa ostalim sastojcima pomešajte sa jogurtom. Ručak se sastoji od 150 g oslića, salate od krastavca, jogurta i malo senfa, a večera uključuje 100 g tjestenine sa jednim jajem i paprikom uz dodatak niskomasnog jogurta.
Nakon tri dana jogurt dijete, savjetuje se pauza tokom koje bi trebalo da nastavite sa zdravim režimom ishrane koji uključuje mršavo meso, povrće i jogurt, a ako želite da nastavite s gubitkom kilograma – dijetu možete ponoviti već nakon pet dana.

(Izvor: Noizz.rs)

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...