Yoga with Adriene

spot_img

Američka glumica, spisateljica, učiteljica joge i preduzetnica Adrijen Mišler (1984) može se pohvaliti da njen YouTube kanal Yoga with Adriene prati preko 12 miliona ljudi. Veoma posvećeno, šarmantno, povremeno s duhovitim komentarima, ponekad u društvu svog psa Bendžija, Adrijen besplatno daje časove svim zainteresovanima, jer je njena svojevrsna misija uvođenje joge u domove ljudi širom svijeta.

Od 2013. Adrijen se svakog januara iz godine u godinu vraćala sa 30 novih videa, a njen joga izazov postajao je sve bolji i sve popularniji. Nastavila je da nadahnjuje ljude svih starosnih skupina, njene videozapise je lako pratiti, fokusirani su na promišljeno disanje, istezanje tijela i uklanjanje bolova, na učenja o povezivanju tijela s umom. Google je 2015. njen YouTube kanal prepoznao kao najtraženiji workout kanal, a 2016. godine je nagrađen nagradom Streamy in Health and Wellness.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriene Mishler (@adrienelouise)

DAN ZAPOČNITE DISANJEM Ovo je jednostavan izazov za sve, a pogotovo one koji vrijeme najviše provode unutar četiri zida, koji se malo kreću i nisu ljubitelji vježbanja. A ovaj mali izazov možda može da nam promijeni život. Jer sve velike promjene počinju malim, a uvijek je najvažnije da počnemo od sebe. Tokom proteklih nekoliko godina, više nego ikada, postali smo svjesni koliko je disanje važno. Koliko je važno disati pravilno. Zašto onda ne započeti dan uz Breath i Adrijen, opustiti i um i tijelo prateći njena uputstva. Sve što vam je potrebno su udobna odjeća, prostirka i malo dobre volje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriene Mishler (@adrienelouise)

Foto FB

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO