Nedavno objavljeno

Zaposleni NLB Banke obezbijedili pakete hrane i higijene za bebe za porodice u stanju potrebe

U vrijeme kada solidarnost ima nemjerljivu ulogu u prevazilaženju socijalnih i ekonomskih posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa i neophodnim mjerama za sprečavanje njenog širenja, na inicijativu zaposlenih u NLB Banci, organizovana je donatorska akcija, sa željom da se obezbijedi pomoć onima kojima je to u ovom trenutku neophodno. U komunikaciji sa Crvenim Krstom Crne Gore procijenjeno je da je pomoć potrebno uputiti porodicama u stanju socijalne potrebe, sa bebama do 12 mjeseci starosti.

Zaposleni NLB Banke su uvijek pokazivali visok nivo društvene odgovornosti i osjećaja za probleme zajednice. Velikim brojem pojedinačnih donacija, prikupljena su novčana sredstva za nabavku 400 paketa pomoći koji sadrže higijenske artikle i hranu za bebe.

NLB Banka je ranije, Nacionalnom koordinacionom tijelu za borbu protiv zaraznih bolesti, uručila donaciju za nabavku zaštitne opreme za zdravstvene radnike vrijednu 40.000 EUR, a finansijski je podržala i inicijativu Udruženja banaka za nabavku dva respiratora za potrebe Kliničko bolničkog centra Crne Gore.

Banka se pridružila kampanji #OstaniDoma i u tu svrhu, svojim klijentima je ponudila niz povoljnosti kojima se podstiče upotreba digitalnih kanala za korišćenje bankarskih usluga – bez provizija.

NLB Banka i njeni zaposleni nastaviće da njeguju odgovoran odnos prema zajednici u kojoj posluju, uvažavajući potrebe svojih klijenata i društva u cjelini.

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti