Završetak humanitarne akcije zaposlenih Hipotekarne banke

  • Cilj bio 50.000, prikupljeno 130.590 €
  • 400 kolektivnih i pojedinačnih donacija iz skoro 30 različitih zemalja svijeta

Potvrdu teze da humanost i solidarnost ne poznaju granice daju rezultati inicijative ,,Aplauz medicinarima Crne Gore”, koju su pokrenuli zaposleni Hipotekarne banke, u saradnji sa studiom za interaktivni dizajn “Fleka”. Za samo 27 dana, putem onlajn platforme www.aplauzmedicinarima.me, zaposleni, klijenti, građani i ostali prijatelji akcije prikupili su 130.590 € za potrebe kupovine zaštitne opreme svim zdravstvenim radnicima u zemlji. Ova sredstva uplaćena su Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti Crne Gore. Hipotekarna banka je NKT-u prethodno uplatila i dodatnih 100.000 €.

„U humanitarnoj inicijativi “Aplauz medicinarima” na dan zatvaranja, nakon 27 dana njene aktivnosti, sakupljeno je 130.590 eura, a inicijalni donatori bili su zaposleni Hipotekarne banke.

Na dan njenog zatvaranja uspjeli smo da premašimo inicijalno postavljeni cilj od 50.000 eura i da sakupimo iznos od 130.590 eura. Geografske granice za ovako human gest očigledno ne postoje,  pa su se na platformi našle uplate, osim iz Crne Gore, i iz Srbije, Hrvatske, Italije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Katara i mnogih drugih zemalja”, izjavila je Jovana Žugić iz Hipotekarne banke.

Zahvalnost dugujemo svim ljudima i firmama koji su podržali ovu akciju, a najzahvalniji smo medicinskom osoblju širom Crne Gore. Brinući o našem zdravlju, pokazali su posvećenost temeljnim principima u poslu i uvjerili nas da zajedno možemo i više i bolje, naveli su iz Hipotekarne banke.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...