Žena Škorpija

spot_img

Fatalna žena, sjajna kao prijatelj, naporna kao majka, stub kuće i autoritativna. Uporna, ambiciozna i dostojanstvena, ne otkriva lako emocije i pokušava uvijek da kontroliše situaciju. Odana je i požrtvovana pa očekuje od drugih da je poštuju. Posesivna je i karakterna. Dobro zna šta hoće i kako to da postigne. Na nju se može računati. Ne podnosi prevaru, ne prašta lako, očekuje lojalnost i iskrenost.

SLAVNE ŠKORPIJE Džulija Roberts, Goldi Hon, Džodi Foster, Skarlet Johanson, Meg Rajan, Keti Peri, Tilda Svinton, Grejs Keli…

VRLINE Uvijek zna tačno šta hoće u životu. Iskrena, ali često kaže i ono što ne bi željela. Međutim, nikada ne kaže ono što ne misli. Veoma direktna i odvažna. Voli da brine o drugima; vjeruje i traži iskrenost u svim odnosima. Njena osećanja su dugotrajna i duboka. Škorpija je osoba koja ne odstupa od svojih principa, ma šta da se desi.

MANE Zna biti preosjetljiva. Voli da se svađa i istjeruje mak na konac. Sklona je sadizmu i veliko je zlopamtilo. Može biti veoma ponosna, ali i nesnosna zbog svoje arogancije. Nevjerovatno je netaktična, i kad se razljuti, onda je zaista bez milosti. Tvrdoglava je, a od sopstvenih principa pravi zakone svijeta. Užasno je osvetoljubiva.

NAJČEŠĆE PROFESIJE Poslovna žena koja ima svoju agenciju, policajka, doktorka, humanista, istraživačica, naučnica.

-

IDEALNI PARTNERI Jarac je idealan partner jer su oboje ambiciozni i ozbiljni, ali imaju slične poglede na zabavnu stranu života. Moguće veze su i sa Ribama, Djevicama i Rakovima, koji se neće uplašiti Škorpijine posesivnosti i veoma lako će da je smire kada to bude potrebno.

IDEALAN SEKS Poslije sušija, počinje u automobilu, nastavlja se u liftu, a završava…

EROGENA ZONA Stimuliše je erotski šapat na uho. U seksu voli da mijenja poze. Kukovi su njena erogena zona.

TIPIČAN IZGLED Djeluje kao iskusna zavodnica, čak i kada nije našminkana ili maksimalno dotjerana. Prodoran pogled koji ne otkriva emocije. Vižljast izgled, često naglašena muskulatura. U najvećem broju slučajeva su tamnokose, sa tamnim očima, gustim trepavicama i jakim obrvama.

OMILJENI ODJEVNI PREDMET Mala crna haljina, duboki dekolte, crna čipka, bordo plišane haljine.

ZDRAVLJE Sklonost povredama ili padu imuniteta u vidu glavobolja, bolova u sinusima ili kostima česta je pojava kod žena Škorpija.

HRANA Žestoka Škorpija voli pikantnu hranu, u svemu pretjeruje, čak mnogo pije. Zbog mogućih problema sa debelim crijevom, preporučuje se lagana ishrana umjesto teške i ljute, koja je ovom znaku tako draga.

ŠTA JOJ POKLONITI Vrlo je mračna i fatalna, pa koji god poklon da odaberete, trudite se da bude u crnoj ili nekoj tamnoj boji. Pored toga što odjeća treba biti crna, birajte nešto što je usko i naglašava sve atribute žene Škorpije. Obradovaće se i nakitu koji sadrži crni kamen, a nećete pogriješiti ni ako se odlučite za dekorativnu kozmetiku, lakove za nokte, ruževe i sjene, ali neka nijansa bude tamna.

INFO

DAN Utorak

BROJ 8

BOJA Tamnocrvena, crna, smeđa, tamnozelena

DRAGO KAMENJE Opal, crni biser, hematit

CVIJET Kaktus, hortenzija

ŽIVOTINJA Delfin, zmije

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Scorpio Memes (@scorpio.sensibility)

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

2,702 Sljedbenici
Pratite

NEDAVNO OBJAVLJENO