Nedavno objavljeno

Zimski salon knjige BOOKA 2020.

Zimski salon knjige BOOKA 2020. počeo je 29. februara i traje do 14. marta. Regionalni festival knjiga i pisaca, 12. po redu, čiji je cilj da, pored izdavača i autora, okupi književne kritičare i ljubitelje pisane riječi, otvorio je književnik Branko Janjušević. Iako najavljen, poznati francuski pisac Frederik Begbede odložio je dolazak u Crnu Goru za maj.
Svoja izdanja na Zimskom salonu predstavljaju izdavačke kuće CID, Obodsko slovo, Lego, Nova knjiga, Unireks i Jumedia Mont; iz Srbije svoja izdanja će predstaviti Arhipelag, Laguna i Clio; iz Hrvatske Znanje, Begen i Leo Commerce, a iz Bosne i Hercegovine IK Conectuum.
“Svoja književna djela predstaviće nam i Nikola Nikolić, Tanja Bakić, Radomir Uljarević, u saradnji sa ambasadom Poljske organizovaćemo promociju posvećenu Henriku Sjenkjeviču i njegovoj knjizi Quo Vadis. IK Nova knjiga objavila je romane jednog od najvećih pisaca sa naših prostora Milorada Pavića. Salon će biti zatvoren promocijom novog romana Stefana Boškovića Ministar”, kazala je Maida Šukurica Gorčević, PR Nove knjige.

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti