spot_img

Znate li koji su horoskopski znakovi najljepši, koji najpametniji, a koji najbogatiji?

spot_img

Iako se ni astrolozi neće međusobno složiti oko toga pod utjecajem kojih se planeta najbolje roditi, neki znakovi čini se imaju izraženije neke društveno važnije vrline, pa su i njihovi pripadnici zbog njih posebno istaknuti i najpoželjniji u društvu… Evo koji su horoskopski znakovi ‘superiorniji’ i u čemu:

Najljepši znakovi

Budući da prema astrologiji i izgled kao i sve drugo zavisi o svim planetima natalne karte, a ne samo o znaku, ‘pravi’ će poredak dati skladnu kombinaciju koja će postati garancija dobrog izgleda, a uopšte se u horoskopu Blizanci, Djevice i Vodolije smatraju najprivlačnijim.

Najbogatiji znakovi

Ne iznenađuje da su Lavovi na vrhu svih lista top najbogatijih jer pripadnici tog horoskopskog znaka nastoje biti prvi u svemu i ne rade za druge, već samo i isključivo sebe. Blizanci i Vodolije takođe su dobri u zarađivanju i povećanju kapitala.

Najjači znakovi

Prije svega, to su znakovi u kojima su Sunce i Mars posebno usklađeni: Ovan, Lav i Strijelac su znakovi na koje oba planeta dobro utječu, a Mars je i dalje posebno jak u Škorpionu i Jarcu.

Najsretniji znakovi

Teško je reći ko je najsretniji jer je sreća vrlo subjektivna, no vatreni se znakovi smatraju najoptimističnijim znakovima koji najviše vjeruju u sebe i u svoju snagu. Za zemaljske znakove sreća leži u materijalnom bogatstvu, za vodene u osjećajima, a vazdušne će usrećiti samo društvo i komunikacija. Ipak, astrolozi Blizance smatraju uopšte najsretnijim jer se uvijek u pravo vrijeme nađu na pravom mjestu, a i rijetko će propustiti dobru priliku, piše portal Your Tango.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO