NaslovnicaVijestiZnate li koliko Agasi kao trener uzima novca od Đokovića?

Iz iste kategorije

Znate li koliko Agasi kao trener uzima novca od Đokovića?

Američki teniser Andre Agasi nekad je bio svjetski br. 1, a nakon prekida karijere odlučio je dio svog znanja prenositi na mlađe igrače.

Tako je prihvatio poziv i počeo saradnju sa Novakom Đokovićem, takođe teniserom koji je dugo bio na poziciji najboljeg igrača svijeta.

Agasi, koji s Đokovićem sarađuje od Roland Garosa prošle godine, više puta je naglašavao da se ekipi priključio ‘o svom trošku’, i da od te ideje ne odustaje.

Doduše, ni Đoković ga, zbog povrede, baš i nije puno ‘koristio’ jer – u Parizu je ispao u četvrtfinalu, baš kao i na Vimbldonu, a onda je zbog povrede lakta pauzirao sve do Australian Opena.

Nažalost, ni sada Đoković nije uz tenis.

‘Odbijam uzeti bilo šta od Đokovića, uključujući i novac za troškove. To me ne zanima! Ako mu mogu pomoći, onda me to ispunjava i to je dobra stvar’, odgovorio je Agasi na pitanje dobija li kakvu naknadu od srpskog tenisera.

Osmorostruki osvajač Grand Slam naslova priznao je i da mu se vratila ljubav prema igri.

‘Kada je tenis u pitanju, osjećam se puno bolje nego u periodu dok sam u svojoj knjizi pisao kako mrzim ovaj sport. Moja karijera je evoluirala na takav način i sada posmatram tenis takvim kakav je. Cijena je bila vrlo visoka dok nisam uspio pronaći pravi smisao’, zaključio je Agasi.

tportal
Prethodni članakANKETA Rekli su…
Naredni članakVASKRSNUĆE

Nedavno objavljeno