spot_img

Znate li koliko Agasi kao trener uzima novca od Đokovića?

spot_img

Američki teniser Andre Agasi nekad je bio svjetski br. 1, a nakon prekida karijere odlučio je dio svog znanja prenositi na mlađe igrače.

Tako je prihvatio poziv i počeo saradnju sa Novakom Đokovićem, takođe teniserom koji je dugo bio na poziciji najboljeg igrača svijeta.

Agasi, koji s Đokovićem sarađuje od Roland Garosa prošle godine, više puta je naglašavao da se ekipi priključio ‘o svom trošku’, i da od te ideje ne odustaje.

Doduše, ni Đoković ga, zbog povrede, baš i nije puno ‘koristio’ jer – u Parizu je ispao u četvrtfinalu, baš kao i na Vimbldonu, a onda je zbog povrede lakta pauzirao sve do Australian Opena.

Nažalost, ni sada Đoković nije uz tenis.

-

‘Odbijam uzeti bilo šta od Đokovića, uključujući i novac za troškove. To me ne zanima! Ako mu mogu pomoći, onda me to ispunjava i to je dobra stvar’, odgovorio je Agasi na pitanje dobija li kakvu naknadu od srpskog tenisera.

Osmorostruki osvajač Grand Slam naslova priznao je i da mu se vratila ljubav prema igri.

‘Kada je tenis u pitanju, osjećam se puno bolje nego u periodu dok sam u svojoj knjizi pisao kako mrzim ovaj sport. Moja karijera je evoluirala na takav način i sada posmatram tenis takvim kakav je. Cijena je bila vrlo visoka dok nisam uspio pronaći pravi smisao’, zaključio je Agasi.

tportal

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO